Coaching

Kinderwens coaching

Als coach help ik mensen met een kinderwens. We kijken of er blokkades of issues zijn die opgeruimd mogen worden om emotioneel en geestelijk meer ruimte te maken voor een kindje. Ook het rouwproces over het feit dat het gewenste kindje er nog niet is, het verwerken van miskramen en andere struikelblokken komen aan de orde. Ik gebruik methodes uit de Hypnotherapie, NLP, Regressietherapie, Energiewerk, MatriXmethode en systeemopstellingen.

Lees meer over mijn manier van coaching op www.gevoelenzo.nl.

Fertiliteitscoach

Daarnaast kan ik als fertiliteitscoach analyseren waar op lichamelijk gebied oorzaken kunnen zitten van het nog niet zwanger kunnen worden en samen met jou werken aan het vergroten van je vruchtbaarheid en de kans op een blijvende zwangerschap. Dit doen we met behulp van voeding en fertiliteitsyoga.

Het coachen van mensen die zwanger willen worden, maar bij wie dat nog niet lukt, is onderdeel van mijn praktijk Gevoelenzo. Met Gevoelenzo help ik mensen naar hun eigen gevoel te gaan en daar naar te luisteren. Dit doe ik door ze in contact te brengen met hun onbewuste en hun gevoel. Ik leer mensen, en in het bijzonder ouders en toekomstige ouders, bij zichzelf te komen of blijven en vanuit hun hart te leven. Zodat zij dit weer door kunnen geven aan hun kinderen. En zodat die kinderen misschien wel voor een betere wereld kunnen zorgen, gevuld met liefde en verbondenheid.

Kennismaken / vraag stellen

Heb je vragen, wil je overleggen of een gratis kennismakingsgesprek inplannen, neem dan gerust contact op via dit formulier. Je mag ook altijd even bellen, appen of mailen. Mijn telefoonnummer is  06 4750 2825 en email adres is chantal@gevoelenzo.nl. Coaching sessies geef ik in mijn praktijk in Oosterhout (Nijmegen-Noord). Het adres is Oude Groenestraat 6-176, 6678MB, Oosterhout.

Kosten

De kosten van een coaching sessie van 1 tot 1,5 uur zijn € 85 inclusief BTW. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

    * Verplicht veld