Kinderwens afstemming

Kinderwens afstemming

Met een Luisterkind kinderwens afstemming stem ik mij op afstand af op jouw ziel / je hogere zelf als wensouder en ik kijk of er al een zieltje bij je is dat bij jou of jullie wil komen.

Onbewuste blokkades

Tijdens de afstemming, luister ik of er blokkades zijn die wellicht in de weg staan om een kindje bij je te laten komen. Samen kijken we of deze blokkades opgeruimd kunnen worden of je krijgt tips om hier mee aan de slag te gaan. Indien nodig maken we emotioneel en geestelijk meer ruimte voor een kindje.

Zieltje aanwezig

Ook kijk ik of er in de energie een zieltje aanwezig is dat graag bij jou als wensouder geboren wil worden of (in het geval van adoptie) door jou geadopteerd wil worden. En deze ziel vraag ik ook wat er nog voor nodig is om jou mama of papa te laten worden van dit zieltje.

Zwangerschap

Een Kinderwens afstemming garandeert geen zwangerschap, maar geeft zoveel mogelijk duidelijkheid over waarom het op spiritueel gebied nu nog niet zo is verlopen zoals jij dat graag zou willen. Het kan zijn dat je handvaten krijgt, tips of stappen die je nog mag nemen. Ook kunnen er pittige, emotionele of confronterende berichten uit de afstemming komen en het kan ook zo zijn dat er (nog) geen ziel voor je klaar staat.

Wil je meer lezen over het doen van een luisterkindafstemming, op jezelf, je (al geboren) kind of de baby in je buik, lees dan verder op Gevoelenzo.

Afstemming aanvragen / vraag stellen

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afstemming wil aanvragen. Je mag ook altijd even bellen, appen of mailen. Mijn telefoonnummer is 06 4750 2825 en email adres is chantal@gevoelenzo.nl. De Afstemmingen zelf maak ik op afstand. Ik stem mijzelf af op jouw ziel / hogere zelf en doe dat in de energie. Je hoeft dus niet naar mij toe te komen.

Kosten

De kosten van een kinderwens afstemming zijn € 75, inclusief BTW en de afstemming kijg je digitaal terug van mij via de mail.

    * Verplicht veld