HypnoBirthing®

Als het lukt om zwanger te worden, dan hoort daar natuurlijk ook een geboorte bij. De bevalling is voor veel mensen een gebeurtenis om tegenop te zien. Terwijl het een hele mooi, ontspannen en zelfs fijne gebeurtenis kan zijn. Ontspanning, vertrouwen en kennis zijn hiervoor noodzakelijk. HypnoBirthing is een zwangerschapscurus waarin jij en je partner leren om met weinig moeite, toch diep te ontspannen, je krijgt vertrouwen in je lichaam, in elkaar en in de geboorte en je krijgt kennis om hiermee zelf beslissingen te durven nemen en zo de regie te houden over de geboorte. Zodat de geboorte een veilige en mooie levenservaring wordt.

Gevoel en lijf volgen

Als mens, maar zeker ook als vader of moeder is het belangrijk om je eigen gevoel te durven volgen. Jouw gevoel weet wat goed is voor jou en voor je kindje. Tijdens de zwangerschap en ook zeker tijdens de bevalling begint dit al. Door de HypnoBirthing cursus ga je als ouder leren te vertrouwen op jezelf. Op je gevoel, dat van je partner en op je lijf. Samen met de fijne ontspanningsoefeningen die heel gemakkelijk te leren zijn, de uitgebreide informatie en oefeningen om je lichaam te helpen, zorgt dit voor een goede voorbereiding die de kans op een fijne geboorte enorm vergroot.

HypnoBirthing

Meer over de cursus HypnoBirthing®

Wil je meer lezen over de cursus HypnoBirthing® in Nijmegen? Check dan even de volgende pagina op de website van Gevoelenzo:

www.gevoelenzo.nl/hypnobirthing

 

Wil je gewoon ervaren wat HypnoBirthing is? Doe dan gratis en vrijblijvend de eerste les mee. Je schrijft je in, maar hoeft nog niet te betalen. Dit doe je na de eerste les, maar alleen als je besloten hebt om door te gaan.

Vragen of opgeven

    * Verplicht veld