Kinderwenscafé in Nijmegen

Vanaf oktober 2019 is er een keer per maand of twee maanden een kinderwenscafé in Nijmegen voor mensen met een nog onvervulde kinderwens. Het kinderwenscafé is bedoeld om andere mensen te leren kennen met vruchtbaarheidsproblemen, om herkenning en erkenning te vinden en om informatie of ervaringen uit te wisselen.

Inhoud Kinderwenscafé

Tijdens alle bijeenkomsten zal er een coach, arts, therapeut of andere deskundige aanwezig zijn. Dat zal ik in veel gevallen zijn, maar in de toekomst ga ik ook andere deskundigen uitnodigen. Tijdens dit eerste stukje van de avond praten we met de groep rondom een of een aantal thema’s die bij jullie leven. Mocht je hier input voor hebben, laat het vooral weten! Een thema geeft vooral een handvat om het gesprek op gang te brengen en elkaar te leren kennen. De ervaring na de eerste bijeenkomst is dat er open gedeeld wordt, zowel over het verdriet als de angsten, frustraties en boosheid, maar dat er ook flink gelachen wordt.

Tijdens het tweede gedeelte van de avond kan iedereen met elkaar praten, samen wat drinken, met elkaar delen wat je wil delen of gewoon ervaren hoe het is om met meerdere mensen samen te zijn bij wie het krijgen van een kindje ook lang duurt.

Locatie

De locatie is de Mussenhut bij het Windmolenpark in Nijmegen-Noord. Het adres is Griftdijk 244, Nijmegen. Parkeren kan gratis voor de deur en het is een kleine 10 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte.

Wanneer

Het kinderwenscafé staat op de volgende avonden gepland:

  • Vrijdag 12 juni van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur
  • Vrijdag 28 augustus van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur
  • Oktober: datum wordt nog bekend gemaakt

Kosten

Het kinderwenscafé is gratis

Aanmelden

Aanmelden kan bij Chantal Bruijsten. Dit kan door een mailtje te sturen naar chantal@zwangerwordenenzo.nl of een appje naar telefoonnummer 0647502825. Als je last minute besluit toch te komen, stuur dan nog even een appje, zodat we weten dat we je kunnen verwachten.

Contact

    * Verplicht veld