Fertiliteitsyoga

Fertiliteitsboost weekend

Naast de Fertiliteitsboost cursus van vijf ochtenden, komt er ook een Fertiliteitsboost weekend en een Fertiliteitsboost 2-daagse. Voor vrouwen die verder van de omgeving Nijmegen / Arnhem af wonen of voor wie 5 x komen teveel is. In deze cursus leer je welke mede oorzaken van een verlaagde vruchtbaarheid bij jou van toepassing zijn, hoe je je vruchtbaarheid kunt vergroten en hoe je je emoties en gevoelens meer in balans kunt krijgen.

De hele cursus in 1 weekend

Om (reis)tijd voor jou te besparen, wordt de hele Fertiliteitsboost cursus  nu ook in 1 weekend of op 2 zondagen gegeven. Om er thuis mee verder te kunnen gaan, krijg je een naslagwerk met alle informatie en een inlogcode voor de website om video’s van de oefeningen terug te kunnen kijken en te gebruiken.
Maisha - Centrum voor Yoga en Mindfulness
Maisha - Centrum voor Yoga en Mindfulness

Waar

Het Fertiliteitsboost weekend wordt bij Maisha in Elst gehouden, net onder Arnhem. Het adres is de Vlasstee 4 in Elst.  Parkeren kan voor de deur en het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Overnachten kan onder andere bij Het Wapen van Elst. De Fertiliteitsboost cursus van 2 zondagen in november wordt bij Sarvata in Nijmegen. Goed te bereiken met het openbaar vervoer en ook gratis parkeren in de straat.

Kosten

De kosten voor het weekend worden €235, inclusief 2 x lunch en tussendoor koffie, thee en iets lekkers. Diner op zaterdagavond kun je optioneel aan deelnemen en overnachten kan bv bij het Wapen van Elst.

De kosten van de 2-daagse zijn €215. Hierbij zit er geen lunch inbegrepen, maar wel koffie, thee en wat lekkers voor in de pauze.

Data

Het eerste Fertiliteitsboost weekend wordt gegeven op zaterdag 28 en zondag 29 september, van 10.30 tot 16.30 uur.

De Fertiliteitsboost 2-daagse wordt gegeven op zondag 2 en zondag 3 september van 10.30 tot 16.30 uur.

Bij de cursus zit ook een individuele afspraak met advies inbegrepen. Deze afspraak vindt plaats tijdens de laatste lesdag of achteraf telefonisch.

Inschrijven / vraag stellen

Heb je vragen of wil je je inschrijven, neem dan gerust contact op via dit formulier. Je kunt ook altijd even bellen, appen of mailen. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06 4750 2825 en op e-mailadres chantal@gevoelenzo.nl.

* Verplicht veld