HypnoBirthing Nederland & België

Organisatie
1K

Informatie over vol Vertrouwen Relaxed bevallen met HypnoBirthing the Mongan Method. Over zwangerschap, geboorte, (borst)voeding en ouderschapskeuzes! Op weg naar meer kalmte, rust en vertrouwen tijdens zwangerschap en geboorte. Zoals de natuur bedoelt.

HypnoBirthing Nederland & België

18 hours 41 minutes ago

- Docent op Donderdag -
Met de De Geboortestudio help ik (Maria Kire Postma) aanstaande moeders om vol zelfvertrouwen te bevallen zodat de geboorte een fijne ervaring is voor moeder, baby en partner. Ik geloof dat een rustige bevalling, waarbij je als moeder vol zelfvertrouwen naar je eigen lichaam en baby luistert, waarbij je gesteund wordt door je partner essentieel is voor een goede start als gezin.

Als fysiotherapeut heb ik jarenlange ervaring met behandelen en begeleiden van zwangeren. Daarom biedt De Geboortestudio verschillende diensten rondom zwangerschap en geboorte die bij je wensen aansluiten. Bij De Geboortestudio kun je terecht voor de cursus HypnoBirthing, de Workshop Beter Bevallen, Zwangerschaps, Kraambed en Mama-herstelmassage en de huur van de opblaasbare baarkruk CUB. Tot ziens! www.degeboortestudio.nl

HypnoBirthing Nederland & België

20 hours 10 minutes ago

Nienke vd Vegte is zangeres die ook zangles geeft. Maar ze is ook HypnoBirthing docent en wil daar graag over vertellen op zaterdag 29 februari in onze stand 08.P505. Al haar kinderen zijn namelijk HypnoBirthing baby's, zelfs met een (spoed)keizersnede, dus vraag haar waarom juist onder die omstandigheden het ook te gebruiken is!

Maria Postma staat op vrijdagavond 28 februari in onze stand 08.P505 om ook jou van informatie te voorzien....
Met de Geboortestudio helpt ze aanstaande moeders om vol zelfvertrouwen te bevallen zodat de geboorte een fijne ervaring is voor moeder, baby en partner.
Als fysiotherapeut heeft ze jarenlange ervaring met behandelen en begeleiden van zwangeren. Daarom biedt De Geboortestudio verschillende diensten rondom zwangerschap en geboorte die bij je wensen aansluiten, de cursus HypnoBirthing, de Workshop Beter Bevallen, Zwangerschaps, Kraambed en Mama-herstelmassage en de huur van de opblaasbare baarkruk CUB.

HypnoBirthing Nederland & België

HypnoBirthing Nederland & België

2 days 12 hours ago

DINSDAG VERHALENDAG

Wist je dat je naast een groepscursus, bij de meeste docenten, ook voor een privé cursus bij jou thuis kan kiezen?
Misschien wel net zo relaxed voor jou en je naasten?

“Mijn vriend, moeder, schoonmoeder en ik hebben bij ons thuis een privécursus HypnoBirthing bij Maria gedaan en dat is een absolute aanrader. Wij besloten om onze moeders bij de bevalling te betrekken en zodoende hebben we samen de cursus gedaan, zodat we op hetzelfde moment met volle aandacht, onszelf optimaal konden voorbereiden op deze bijzondere gebeurtenis. Maria heeft ons bruikbare handvatten en duidelijkheid gegeven over hoe je, in plaats van angstig afwachten, zelf aan het roer kunt staan en te genieten van de geboorte. Dat hebben we dan ook zeker gedaan; Senna is, na een middag met zingen, koekjes bakken, in de tuin in de hangmat zwaaien, een heerlijke massage van voeten, buik en rug en een allerlaatste pittig stukje in alle rust bij ons thuis in het water geboren. Een moment waar wij allemaal met heel veel liefde naar toe terug kijken. Het is heerlijk te begrijpen wat er in je lijf en hoofd gebeurd, dank voor de goede begeleiding Maria!”

HypnoBirthing Nederland & België

2 days 20 hours ago

Ook Rachel Morrien heeft tijd vrijgemaakt op onze vereniging van HynoBirthing docenten te vertegenwoordigen tijdens de 9 Maandenbeurs stand 08.P505, ze is er op vrijdagavond! Voorheen coach en trainer van hondenbaasjes en hun hondjes, nu als docent HypnoBirthing de Mongan methode enthousiast!

HypnoBirthing Nederland & België

3 days 18 hours ago

In tegenstelling tot wat sommigen beweren is jouw lichaam er zeker wél voor gemaakt om te baren. Laat je dus niet van de wijs brengen en laat jezelf liever voorlichten door je HypnoBirthing-docent en lees ook dit zinvolle artikel:

kiind.nl/bevallen-als-een-neushoorn-op-haar-rug/?fbclid=IwAR3m9kVPy4rdlRqw05GZRXj-Sy5I1AgBanq7MgBWWyx36wb8OKZEjDytLIc

Twijfel je nog of een HypnoBirthing-cursus wel iets voor je is? Kom dan eens kennismaken bij onze stand op de Negen Maanden beurs

HypnoBirthing Nederland & België

3 days 20 hours ago

Laura Weijenberg-van Nobelen is obstetrieverpleegkundige, dat betekend dat ze al heel veel ouders tijdens de geboorte mocht begeleiden. Maar sinds een paar jaar is ze ook HypnoBirthing docent en sinds kort secretaris van onze vereniging. Ze beleefd haar werk nu op een heel andere manier.... Vraag haar maar, in stand 08.P505 op vrijdagavond of zondag, want dan is ze daar.

-Zen op Zondag -
Even een adempauze... een moment voor jezelf... Klik op de afbeelding en verbaas je over wat er gebeurt!
Werkt het voor jou?

HypnoBirthing Nederland & België

Voorheen stond hier alleen Nederland, maar we hebben steeds meer Vlaamse collega's!

HypnoBirthing Nederland & België

4 days 20 hours ago

Désirée Meulman is jarenlang in de Achterhoek verloskundige geweest. Maar momenteel besteed ze al haar tijd als HypnoBirthing docent en Hypnotherapeut. Haar kom je vrijdag overdag tegen in onze stand op de 9 maandenbeurs 09.P505.
Zij heeft haar verloskundig inzicht over de Nederlandse vertaling van het HypnoBirthing boek laten schijnen trouwens!
Vraag haar gerust het hemd van het lijf..... 😉


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.