Ervaringen

Op deze pagina vind je ingezonden ervaringen. Ervaring delen? Scroll dan naar beneden.

Fertiliteitsyoga

Rated 5 out of 5
september 20, 2019

We zijn al 4 jaar bezig voor een 2de kindje. Na verschillende trajecten (iui,ivf) en na 4 miskramen zocht ik hulp om hiermee om te gaan. Via de freyasite kwam ik hierop uit. De eerste les ging ik wat twijfelachtig erheen, yoga is niet echt iets voor mij. Maar de combinatie van veel uitleg over hoe het lichaam werkt, contact met lotgenoten, concrete oefeningen en veel ruimte voor gevoel en contact met het lichaam heeft mij ontzettend veel gebracht. Van de machteloze positie waarin ik zat heb ik nu door alle inzichten/kennis veel meer handvaten hoe om te gaan met mijn kinderwens, meer hoop en positiviteit voor de toekomst en meer verwerkt wat me is overkomen. Ik ben Chantal ontzettend dankbaar voor alles en hoop dat dit alles ook ons dichterbij onze wens brengt.

Inge

Cursus fertiliteitsboost

Rated 4 out of 5
mei 3, 2019

Terwijl onze wens voor een tweede kindje steeds maar niet in vervulling wilde gaan, kwam ik de oproep van Chantal tegen voor de cursus fertiliteitsboost. De vier lessen hebben me veel geleerd over voeding en ontspanning en waarom dit zo belangrijk is om zwanger te kunnen raken. Ik heb er veel aan gehad, ook al is het alleen maar omdat accepteren ook deel uitmaakt van het traject en je het even niet in je eentje hoeft te bedenken!

Anoniem

Fertiliteitsboost

Rated 5 out of 5
maart 27, 2019

De lessen die ik bij Chantal heb gevolgd tijdens de cursus hebben mij geholpen om positiever en rustiger in het fertiliteitstraject te staan. Er is voldoende variatie in oefeningen en zeker ook genoeg ruimte voor persoonlijke gesprekken. Chantal is een rustig en prettig persoon waarbij ik me op mijn gemak voel. Ik kan de cursus zeker aanraden!

Charlotte

Cursus Fertiliteitsboost

Rated 5 out of 5
februari 6, 2019

Chantal heeft een fijne werkwijze waarin ze achtergrond/ theorie en praktijk met elkaar combineert. Ik vond het heel fijn om me meer bewust te worden van de complexe lichamelijke en geestelijke processen die horen bij zwanger willen worden. Zeker als het al een tijdje niet lukt, is het goed om hierbij stil te staan zodat je je eigen gezondheid en welzijn niet vergeet! Onderwerpen zoals stress, voeding en kinderwens (en hoe hier mee om te gaan) kwamen voorbij en Chantal weet duidelijk veel van alledrie. Tenslotte zijn de ontspanningsoefeningen (yoga) een aanrader. Een fijne open sfeer en ruimte om emoties te delen. Bedankt Chantal, ik heb er veel aan gehad!

Charlotte

Roelien, fertiliteitsyoga

Rated 5 out of 5
september 18, 2018

In de drie lessen die ik bij Chantal gevolgd heb, heeft zij mij vooral geleerd om in contact te zijn met mezelf. Me bewust te worden van mijn lichaam. Hierbij heb ik verschillende oefeningen gekregen die me daarbij hebben geholpen, zoals de vier windrichtingen. Het gaf mij de mogelijkheid om stil te staan bij mijn/onze wensen, maar ook om in het hier en nu te zijn.
Aandacht hebben voor mijn lichaam.
Chantal luistert naar je verhaal en toont begrip. Daarbij zoekt ze naar passende oefeningen die jij nodig hebt. Een hele fijne benadering.

Roelien

Prive lessen fertiliteitsyoga

Rated 5 out of 5
februari 8, 2018

In het kader van haar opleiding tot fertiliteitsyoga docente heb ik bij Chantal Bruijsten drie privé yoga lessen gevolgd. Voor mij was yoga totaal nieuw en ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Chantal schept een relaxte sfeer waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. Zij geeft fijne yogalessen met duidelijke aanwijzingen en veel persoonlijke aandacht.
Van te voren werd mij gevraagd om een vragenlijst in te vullen en daardoor waren de lessen echt toegespitst op mijn persoonlijke klachten en behoeftes. De oefeningen waren gericht op zowel ontspanning als op de betreffende klachten.
De lessen waren heel toegankelijk. Het gaat er niet om wat je kunt, maar om het vinden van rust door middel van concentratie en ademhaling. Aan de hand van ontspanningsoefeningen lukt het soms om echt even helemaal nergens aan te denken.
Na afloop van de lessen kreeg ik van Chantal ook het lesmateriaal (uitdraai van de oefeningen) mee naar huis, zodat ik thuis ook gemakkelijk de oefeningen kon doen.
De yoga lessen hebben mij meer rust en balans gebracht. Vooral door de persoonlijke gesprekken met Chantal ben ik tot veel inzichten gekomen die is zeker zal toepassen in mijn dagelijks leven.
Mede door haar eigen ervaringen te delen heeft zij mij ook kunnen helpen met angsten, verdriet, boosheid, teleurstelling en hoop. Die herkenning heb ik erg prettig ervaren.
De lessen zijn een perfecte manier om dichter bij jezelf te komen, om tot de kern door te dringen waar je altijd maar wat bleef hangen in het externe. Yoga opent je ogen voor wat je werkelijk wilt in je leven. Ik ben dankbaar dat Chantal mij deze mogelijkheid heeft gegeven.
Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren en ik zal het missen. Mocht ik tegen die tijd nog in de buurt wonen, dan twijfel ik niet om de cursus voor vrouwen met een onvervulde kinderwens bij Chantal te gaan volgen!

Christy Room

Deel je ervaring